About this App

Teknologji në funksion të kohës

Krijo dhe menaxho portofolin tënd elektronik duke u regjistruar në eReja.

Teknologjia e re e pagesave mundëson kryerjen e transaksioneve pa kosto mirëmbajtjeje dhe pa kosto të fshehura.

Address

Tirana,Albania

Folow us on social

Terma dhe Kushte MoneyGram

PARALAJMËRIM PËR MASHTRIMET PËR TRANSFERTËN TUAJ TË PARAVE

Mbajini paratë të sigurta!

Po dërgoni para për:

1) një agjenci qeveritare, autoritet tatimor apo policinë;

2) dikë që nuk e njihni, duke përfshirë dikë që keni njohur online përmes internetit që ju intereson për lidhje dashurie?

3) një mik ose të afërm që thotë se ka nevojë për ndihmë;

4) një pretendim për trashëgimi ose çmime ose për kthimin e një mbifaturimi?

5) të marrë një kartë krediti “të sigurt” një hua/kredi ose një ofertë pune?

6) të dërguar para “si garanci”; për marrjen me qira të një apartamenti ose për të blerë një makinë, një kafshë shtëpiake apo çdo gjë tjetër?

Nëse PO, NDALONI! Mos i dërgoni paratë! Ky është një mashtrim dhe dikush po përpiqet t’ju vjedhë paratë tuaja. Nëse dërgoni paratë, ato mund të tërhiqen me shpejtësi dhe ju mund të mos arrini të merrni rimbursim. Shitësit dhe telereklamuesit nuk mund të marrin pagesa përmes transfertave të parave, nga persona në Shtetet e Bashkuara, për diçka që shesin nëpërmjet telemarketingut.

Mos i jepni asnjëherë askujt numrin e referencës së transaksionit përveçse personit që do t’i dërgoni paratë. Nëse keni humbur paratë nga një mashtrim nëpërmjet MoneyGram, telefononi MoneyGram në numrin +35542274743 ose vizitoni www.moneygram.com për të paraqitur një raport për mashtrimin.