About this App

Teknologji në funksion të kohës

Krijo dhe menaxho portofolin tënd elektronik duke u regjistruar në eReja.

Teknologjia e re e pagesave mundëson kryerjen e transaksioneve pa kosto mirëmbajtjeje dhe pa kosto të fshehura.

Address

Tirana,Albania

Folow us on social

Teknologji në funksion të kohës

Krijo dhe menaxho portofolin tënd elektronik duke u regjistruar në eReja.

Teknologjia e re e pagesave mundëson kryerjen e transaksioneve pa kosto mirëmbajtjeje dhe pa kosto të fshehura.

computer
Portofol digjital

-Menaxho portofolin tënd

local_see
Skano dhe paguaj

-Skano QR code në çdo faturë për të kryer pagesën

loop
Nga portofoli në portofol

-Transfero nga ewallet në çdo përdorues eReja

account_balance
Nga portofoli në CASH

-Transferta në Cash drejt çdo zyre Ak-Invest

assignment
Paguaj faturat

-Të gjitha faturat utilitare

01

Regjistrohu në eReja

Llogaria juaj hapet automatikisht në momentin që regjistroheni. Të dhënat janë të sigurta dhe të aksesueshme vetëm nga përdoruesi. Mund të rimbushni portofolin nëpërmjet Ilogarisë bankare, transfertave, si dhe në çdo zyrë Ak-Invest

Siguri 0
I thjeshtë në përdorim 0
02

Menaxho portofolin tënd

Kontrollo balancën, historikun e transaksioneve, planifiko buxhetin

Slide e SIGURI
Transaksionet tuaja janë të mbrojtura nga disa nivele sigurie.
Metoda e përdorur për portofolin digjital është tokenizimi,e cila garanton sigurinë e të dhënave tuaja 100%.  

JU GARANTOJMË

100     %

brightness_1

Siguri

brightness_1

Cilësi

brightness_1

Shërbim

SHIJO TEKNOLOGJINË MË TË RE TË PAGESAVE

Portofoli juaj do të pasurohet herë pas here me shërbime dhe inovacione të tjera.

03

Shkarko aplikacionin në Google Play dhe App Store

Na ndiqni në rrjetet sociale